Film-tajm med gamla Harry Arnold-godingar

Efter en lång Coronasommar så bestämde styrelsen i Harry Arnold-sällskapet att försöka träffas på Annebergsgården 4 oktober för en filmvisning. Det blev Coronasittning i lokalen vilket fungerade alldeles utmärkt.

Ragnvall Dahlström, vår flitiga foto- och filmstyrelsemedlem har filmat från vårt senaste årsmöte som visades på duken. Det var ”Stand By Award Quintet” som underhöll oss på årsmötet (klicka på Swinging News ovan) med härlig musik och som vi nu fick höra på filmduken.


Efter kaffet så fick vi se återigen en härlig film från 40-talet med Harry Arnold på Amiralen. Det många medlemmar som upptäckte både sig själv och gamla vänner som dansade till Harry Arnold. Många amerikanska militärer som buggade och lärde Malmöbor att ta efter. Filmen som visades har Ragnvall Dahlström ”räddat” till oss vilket vi är mycket glada och tacksamma för.


Maten för kvällen var Kniv och Gaffels berömda hemmagravade lax med dillstuvad potatis och i pausen mellan filmerna så blev det kaffe och eftersom det var ”Kanelens Dag” just den 4 oktober så serverade krögaren en utmärkt god kanelbulle till kaffet.


Birgitta hade som vanligt ordnat ett bra pris för mat o kaffe som vi tackar speciellt för.
Efter applåder för Ragnvall Dahlström så var denna trevliga söndagseftermiddag slut och vi tog oss hem i ett regnigt Malmö.

Text: BENGT HOULTZÉN
Privat bild

Harry Arnolds Radioband
Harry Arnold med det berömda Radiobandet från slutet av 50-talet. Säkert känner våra medlemmar och läsare igen de flesta medlemmarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *